E n s e m b l e t   :   Mellem Rum

Toni.jpeg

Antonia Stäcker er uddannet i moderne dans fra Folkwang University of Arts, Essen. Hun har gennem sin studietid indgået i talrige tværfaglige projekter med musikere såvel som fysisk-teaterstuderende. På CV’et har hun bl.a. performances ved Adhoc Improvisation Festival samt et stipendium fra Academy for Music and Art in Montepulciano.

Udover moderne dans har hun stor interesse for japansk kultur og dans, med særligt fokus på Butoh. Siden 2017 har hun studeret Japanologi i Berlin sideløbende med sine Butoh-studier. 

Emily.jpg

Emily Wittbrot har en Bachelor i Cello fra Folkwang University of Arts, Essen og Sibilius Academy, Helsinki. På CV’et har hun flere udmærkelser for sit musikalske talent, bl.a. en talentpriser fra Academy for Music & Arts Montepulciano, Live Music Now,, William Waltons fond og Jugend Musiziert. 

Hun indgår i flere musikalske crossover-projekter og har tourneret i Europa og Mellemøsten i samarbejde med dansere og improvisatorer.

 

I 2015 grundlagde hun, i samarbejde med Antonia Stäcker, Duoen DIALOG. Sammen har de optrådt på til forskellige kulturelle arrangementer og festivaller i Nordrhin-Vestfalen, Rheinland-Pfalz og Wolfenbüttel.

Johanne.jpg

Johanne Buus Andersen, pr. juni 2019 kandidat i klassisk tværfløjte fra Det Jyske Muskkonservatorium, Aarhus, og Sibelius Akademiet, Helsinki. Hun har gennem sin studietid haft særligt fokus på sammenspil og kropsbevidsthed, og bl.a. studeret klassisk improvisation ved Claus Olesen og Søren Nørbo samt kropsteknikkerne Body Mapping og Feldenkreis.

Siden 2015 har hun været en del af den contemporere duo JB:t med den schweiziske Accordiornist Joanne Baratta. Sammen har de optrådt flere steder i Finland og schweiz. Herudover er hun aktuel med 2 CD indspilninger med gruppen Valfart og turnerer i Danmark med crossover trioen SAGA. 

 

Johanne har tidligere stået i spidsen for flere kulturelle initiativer i Aarhus; Klassisk og Pasta, Restaurent Hærværk 2015, crossover projektet Up In the  Trees, Dome of Visions 2017, Pop-up koncerter, Den Gamle By 2018 og Møllevangens Blæserband, et El Sistema skole-projekt 2018.