Mellem   Rum    //  Land To See-Turné

“Gennem musikken og dansen kommer frustrationen til udtryk som en frigørelsesproces, der får dig til at tænke og føle anerledes”

-- Thea Egestrand, Kulturmagasinet Vink

Læs hele Vink-artiklen

T u r n é  2021

image00028.jpeg
Foto: Kio Jørgensen Ng 

I løbet af turnéen bliver værket opført ialt 9 gange fordelt over tre lande: Danmark, Norge og Tyskland.

Ensemblet rækker ud efter et nyt og mangfoldigt publikum, ved at fokusere på landdistrikternes unikke muligheder og ved at opføre værket lokalt i karakteristiske bygninger så som fyrtårne, Fabrikker, vandtårne og siloer. 

På disse steder spiller vi forestillinger af en varighed ca. 45 min. som en invitation til fordybelse, nærvær og reflektion. 

Efter hver forestilling lægges der op til at publikum kan stille spørgsmål og give feedback. 

Værket "In Between Spaces" er bygget op gennem improvisation og inspireret af den japanske dansekunstform Butoh, som er en fællesbetegnelse for en bred vifte af teknikker som ofte involverer legende og grænsesøgende billedsprog, tabuiserede emner og langsomme hyperkontrollerede bevægelser.

De fire scener behandler på hver deres måde en følelse af at være fortabt mellem beslutninger, at kæmpe med at overgive sig til nuet og processen, samt en konstant søgen efter sig selv og et sted hvor man endelig kan give helt slip.

Publikum inviteres til at dykke med ind i fire rum, fire følelsesmæssige øjebliksbilleder, et for et, opleve stemningen og lade sig rive med, som at begive sig ind i et hurlumhejhus hvor hvert rum på sin egen måde er en spejlsal af os selv og det samfund vi er en del af.

Turnéen præsenteres i samarbejde med:
AUT-logo.png
Turnéen er støttet af:
faerchfonden-sort.png
SNYK-LOGO-1400px.png
aak_02_venstre_70.png
Den_Jyske_Kunstfond_logo.png
Kulturelt Samråd Logo.png
syddjurs-kommune-logo.png