top of page

tirs. 14. dec.

|

Filuren, Aarhus

HÅB - 4/4 Adventsteater

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
HÅB - 4/4 Adventsteater
HÅB - 4/4 Adventsteater

Tid og sted

14. dec. 2021, 09.30 CET – 22. dec. 2021, 16.00 CET

Filuren, Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

I fortællingen om det fjerde barn, skal vi møde et barn der elsker at se på stjerner. Det er nemlig de samme stjerner, man kigger på, uanset hvor på jorden man er. Selvom nogen måske er TUSINDE kilometer væk, kan de sidde og se på præcis den samme stjerne, som man selv ser på. Faktisk er vi mennesker som stjerner på himlen. Vi ser ens ud på lang afstand, men når vi kommer tæt på, ser vi alligevel ikke helt ens ud, og vi har hver vores historie, som ingen andre har. Og så har vi håbet, har stjerner også håb?

Bestil billetter via Filurens hjemmeside: KLIK HER

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

Del dette event

bottom of page