top of page
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e73.jpg

smeltevand

Smeltevand er et mødested mellem videoprojektioner i naturtemaer, styret via hændernes bevægelse over et infrarødt kamera, og lydlandskaber fra fløjte, vokal, loops og percussioneffekter.


Multikunstner Eva Esmann Behrens og musiker Johanne Buus Andersen improviserer en visuel koncert baseret på en fælles passion for det abstrakte narrativ, modsætninger og den poetiske æstetik.

Smeltevand skaber sanseoplevelser hvor publikum får mulighed for at opleve det velkendte på en ny og uventet måde.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Samarbejdspartner - Eva Esmann Behrens

Eva arbejder i krydsfeltet mellem bevægelse og projektioner. Med en baggrund indenfor dans har hun siden 2017 udforsket mulighederne for interaktivitet mellem krop, musik og projektioner.

 

Hun har skabt live installationer, performances og installationer i kirker og byrum og har i 2021 især produceret udendørsprojektioner på bygninger. 

Eva2.jpeg

Produktioner:

Svanesang er en visuel koncertinstallation i 5 satser som vender og drejer svanen som figur. Med inspiration i den klassiske musik, litteraturen, folkeeventyr og -tro har duoen Smeltevand skabt en oplevelse som drager publikum ind i svanens mange facetter

_1133449-Edit.jpg

Videoinstallationen havde premiere i april 2021, og var produceret til “Kuben” på Bytorvet i Horsens med støtte fra Horsens Kommune og Mærk Byen Horsens.

Den har siden været vist på Aarhus Lydkunstfestival i august 2021.

IMG_4329.JPEG

Koncerten er et levende fordybelsesrum, hvor lyd og lys smelter sammen til ét udtryk.

Perkussive lyde bryder de organiske linjer af fløjte og vokal mens projektionerne manipulerer med form og struktur af den natur vi kender så godt.

IMG_4163.JPG
bottom of page