top of page

søn. 26. jan.

|

MG47

Live Vinyasa m. Miriam Swartz

Restorativ yogatime instrueret af Miriam Swartz til lyden af Live Vinyasas meditative toner.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Live Vinyasa m. Miriam Swartz
Live Vinyasa m. Miriam Swartz

Tid og sted

26. jan. 2020, 12.00

MG47, Mejlgade, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Live Viyasa er oplevesyoga hvor livemusik og en yogatime bliver flettet sammen til Live Vinyasa er opstået ud af et brændende ønske om at skabe musik i den mest ægte og sårbare form, nemlig improvisation. 

Samarbejdet om improvisation mellem musikerne starede i 2017 hvor frøet blev sået, og efterhånden slog det rødder og blev til Live Vinyasa. Al musik er originalmusik. 

Yogatimen bliver tilrettelagt så der er plads til bevægelse, stilhed og lytterum, således at yogaen og musikkens dynamik afspejler hinanden og går hånd i hånd og guider deltageren igennem en smuk oplevelse, hvor man har mulighed for at komme ned i de dybeste lag af ens bevisthed.

Live musikken gør yogaoplevelsen større og fordi musikken er improviseret vil dynamikken af de forskellige stadier og tilstande som man vil opleve i løbet af yogatimen understøtte hinanden frem for at modarbejde hinanden. 

Formålet med improvisations aspektet i musikken er at gøre oplevelsen flydende og resultere i at opsluge deltagerne og give dem et pusterum hvor man kan glemme dagligdagens hast og jag. 

Del dette event

bottom of page