top of page

søn. 03. nov.

|

Mejlgade 47

Live Vinyasa og Restorativ yoga m. Miriam Swartz

GAI+LISVA afholder i samarbejde med yogainstruktør, Miriam Swartz, et yogaevent med live musik i smukke Århus.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Live Vinyasa og Restorativ yoga m. Miriam Swartz
Live Vinyasa og Restorativ yoga m. Miriam Swartz

Tid og sted

03. nov. 2019, 10.00 – 12.30

Mejlgade 47, Mejlgade 47, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

D. 3 november 2019 afholder vi i samarbejde med yogainstruktør, Miriam Swartz, et yogaevent i smukke Århus. Til eventet vil Miriam og foredragsholder Janni Ide Daugaard undervise i restorativ yoga og introducere til yogaens holistiske sundhedssystem, ayurveda. Yogatimen er stille, blid og nærværende, den tager udgangspunkt i restorative stillinger som giver kroppen og sindet lov til at afspænde og afstresse. Ved det køligere årstidsskifte vi går i møde, kan det netop kræve lidt ekstra, at være i hverdagsbalance. Janni vil derfor give dig en fornemmelse af hvilken ayurvediske type, der passer bedst til dig, og hvordan ayurveda kan bruges til at skabe balance i din hverdag. Her vil også være fokus på, hvordan du passer på dit helbred i løbet af efteråret.

Der vil være smuk livemusik fra Vinyasa, som giver en anderledes musikoplevelse. Det vil skabe en nærværende, fredfyldt og givende interaktion mellem deltagere og underviser Miriam Swartz.

Vi forkæler ligeledes med en lækker goodiebag der blandt andet indeholder produkter Simply Chocolate, Meraki, Monograph, Novovita og Ecooking samt et smukt net fra GAI+LISVA og rabatkode til gai-lisva.dk. Din goodiebag har en samlet minimumsværdi på 350 kr.

Alle niveauer og aldre kan være med og alt udstyr samt yogamåtter er til rådighed.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre din plads til eventet.

Læs mere og køb billet på vores hjemmeside: https://gai-lisva.dk/products/efteraars-event-ved-miriam-swartz-accessories-billet

Del dette event

bottom of page