top of page

man. 22. nov.

|

Filuren, Aarhus

NÆRVÆR - 1/4 Adventsteater

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
NÆRVÆR - 1/4 Adventsteater
NÆRVÆR - 1/4 Adventsteater

Tid og sted

22. nov. 2021, 09.30 – 28. nov. 2021, 15.00

Filuren, Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

I fortællingen om det første barn, skal vi møde et barn der elsker lyde. Høje lyde, mærkelige lyde, sjove lyde og de lyde som kun kan høres, hvis man lytter ekstra godt efter. Desværre har forældrene i familien, bare tit travlt med noget, hvor man så skal være stille. “Ssssh” siger de og så er det meningen at man skal finde på noget andet at lave. Men hvad nu hvis man virkelig virkelig gerne vil fortælle om alt det man har oplevet? Og hvis man nu lige var i gang med en leg, en leg med en meget hemmelig ven?

Bestil billetter via Filurens hjemmeside: KLIK HER

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

Del dette event

bottom of page