top of page

tirs. 07. dec.

|

Filuren, Aarhus

OMSORG - 3/4 Adventsteater

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
OMSORG - 3/4 Adventsteater
OMSORG - 3/4 Adventsteater

Tid og sted

07. dec. 2021, 09.30 – 12. dec. 2021, 15.00

Filuren, Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

I fortællingen om det tredje barn, skal vi møde et barn der er bange for radiobiler, stregerne mellem fortovet og lidt ængstelig for at cykle på sin nye flotte cykel. For hvad nu hvis man vælter på sin nye cykel? Eller cykler helt forkert på den? Samtidig er mor er ved at tabe pusten og så vil man jo gerne holde lidt på sit eget vejr, så mor kan få noget mere vejr at bruge af. Alle tankerne er fyldt med omsorg for både ænder og mødre. Men nogle gange kommer spørgsmålet: kan man pudse sin næse så hårdt, at tankerne ryger med ud i lommetørklædet?

Bestil billetter via Filurens hjemmeside: KLIK HER

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

Del dette event

bottom of page