top of page

tirs. 30. nov.

|

Filuren, Aarhus

SAVN - 2/4 Adventsteater

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SAVN - 2/4 Adventsteater
SAVN - 2/4 Adventsteater

Tid og sted

30. nov. 2021, 09.30 – 05. dec. 2021, 15.00

Filuren, Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

I fortællingen om det andet barn, skal vi møde et barn som er dygtig til mange ting. Til at sætte sine ting på plads i opvaskemaskinen, finde sit eget tøj uden at spørge om hjælp og til at binde sine sko. Det er bare ikke altid at der er tid til, selv at få lov. Der er altid nogle der skal skynde sig og så bliver man forvirret og glemmer, hvor man kommer til. Men det gjorde man aldrig med mormor. De dage, hvor mormor hentede, var der altid bare god tid, masser af god tid.

Bestil billetter via Filurens hjemmeside: KLIK HER

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

Del dette event

bottom of page